Blog Archive

Wednesday, September 24, 2014

Hottest shoes for F/W 2014

Ο Σεπτέμβριος κοντεύει κιόλας να περάσει και έφτασε η ώρα για ανανέωση. Τί και αν στην Ελλάδα ο καιρός δε λέει να χαλάσει? Εγώ εντόπισα για εσάς τα πιο hot παπούτσια για τη νέα σεζόν και σας τα παρουσιάζω για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ. Όλα από την αγαπημένη μας MIGATO.

Μιας και το Καλοκαίρι τα φλατ σανδάλια ήταν απαραίτητα για τις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ, δε θα σε ανεβάσω απότομα σε τακούνια. Ξεκινάμε με τα αγαπημένα και πολύ πολύ άνετα flat boots μας. Τα biker boots δε φεύγουν από τη μόδα (κατέβασε και ξεσκόνισε τα περσινά σου) αλλά δίπλα σε αυτά συναντάμε και τα army boots. Για εσάς που είστε λάτρεις των 90's τα νέα είναι καλά. Τα hiking boots πρωταγωνιστούν ξανά και εκτός από το κίτρινο χρώμα, θα τα βρείτε και σε παιχνιδιάρικες χρωματιστές εκδοχές με ή και χωρίς τακούνι. 



Για τους αθλητικούς τύπους, η πιο chic εκδοχή των αγαπημένων μας sneakers είναι τα slip ons. Τα είδαμε πέρυσι και συνεχίζουμε να τα φοράμε και φέτος με τα πάντα. Για το γραφείο συνδυασέ τα με παντελόνια και φούστες και την υπόλοιπη μέρα με jeans, shorts και κολάν. Δε θα θες να τα αποχωριστείς. Αν πάλι θες να κάνεις statement με ένα ανδρόγυνο look τα brogues είναι η κατάλληλη λύση.


Ωραία και άνετα τα φλατ...αλλά καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί σε ένα sexy ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Εγώ λατρεύω τα high heel ankle boots και όσες από εσάς με ακολουθούν θα έχετε παρατηρήσει ότι έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά με τα κορδόνια. Αν φοβάσαι ότι τα ankle boots σου "κόβουν" το πόδι και σε κάνουν να δείχνεις πιο κοντή, τότε επέλεξε ένα ζευγάρι που το κόψιμό του να είναι κάτω από τον αστράγαλο ή επέλεξε να τα φορέσεις με ένα παντελόνι στο ίδιο χρώμα με το μποτάκι. Αμέσως θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι το μήκος το ποδιών σου είναι πιο μακρύ. Μη φοβηθείς το pee toe μποτάκι το χειμώνα (ιδιαίτερα αν είναι αυτό που σου προτείνω με τον χρυσό πάτο) ή ακόμα και τα πέδιλα/μποτάκια για rock εμφανίσεις. Εγώ έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω για κάθε σωματότυπο.


Χειμώνας χωρίς μπότες δε γίνεται. Οι οver the knee μπορούν να φορεθούν από το πρωί αν είναι φλατ πάνω από κολάν και πουλόβερ ή αν είναι high heeled με φούστες που θα τις καλύπτουν (μία μίντι κλος φούστα είναι τέλεια επιλογή). Για το απόγευμα συνδύασέ τες με shorts και το αγαπημένο σου πόντσο και δεν θα χάσεις (κάτι ξέρει η Olivia Palermo). Αν δεν είσαι fan του over the knee, μπορείς να επιλέξεις μπότες κάτω από το γόνατο με πολύ ιδιαίτερα τακούνια.

Εσύ τί θα επιλέξεις και πώς θα το συνδυάσεις? Περιμένω την άποψή σου.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...