Blog Archive

Monday, September 29, 2014

Art of π - Interview and Giveaway

Λένε πως τα κατάλληλα κοσμήματα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό look. Όταν μάλιστα αυτά είναι χειροποίητα προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και κρύβουν κάτι από την αγάπη και την αγωνία και του δημιουργού τους. Η όμορφη Καρολίνα από την Πάτρα κατασκευάζει κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους, κορδέλες, μαργαριτάρια και ασήμι και εγώ έχω τη χαρά να τη φιλοξενώ σήμερα σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.
 


1.    Πότε δημιουργήθηκε το “Art of Π” και από πού πήρε το όνομά του?
Το “Art of Π”  δημιουργήθηκε το 2013 αλλά η ενασχόληση μου με το κόσμημα μετράει 3 χρόνια! Η αρχική ιδέα ήταν να περιέχεται στο λογότυπο το “π’’ λόγω του επωνύμου μου καθώς και την σταθερά π που σαν μηχανολόγος είχα συναντήσει πολλές φορές. Και έπειτα από σκέψη προέκυψε το όνομα Art of π.

2.  Τί περιλαμβάνει η συλλογή S/S 2014?
Η καλοκαιρινή συλλογή περιελάμβανε περίπου 20 διαφορετικά σχέδια με έμφαση στο χρώμα και ταιριαστά σε όλα τα στυλ.


3. Από πού αντλείς έμπνευση για τις δημιουργίες σου και ποια είναι τα κύρια υλικά που χρησιμοποιείς?
Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι κυρίως το ασήμι, ο ορείχαλκος, το σμάλτο, οι κλωστές και οι χάντρες. Η έμπνευση μπορεί να έρθει από το καθετί γύρω μου! Μπορεί να ξεκινήσω να φτιάχνω κάποιο σχέδιο και μέσα από ένα τεχνικό λάθος μπορεί να καταλήξει σε κάτι ακόμα πιο όμορφο που δεν το είχα καν σκεφτεί αρχικά.

4.  Η καλοκαιρινή συλλογή του “Art of Π” είχε έναν minimal και πολύ girly χαρακτήρα. Τι να περιμένουμε από τη χειμερινή συλλογή?
Η χειμερινή συλλογή θα έχει έντονο minimal χαρακτήρα αλλά και κάποια κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή τα οποία με μικρές παραλλαγές στα χρώματα θα γίνουν ιδανικά και για το χειμώνα.

5.  Πόσο επηρεάζεσαι από τις τάσεις της εποχής στο σχεδιασμό της εκάστοτε συλλογής σου?
Παρακολουθώ τις τάσεις της εποχής καθώς το κόσμημα είναι βασικό κομμάτι που ολοκληρώνει στο στυλ μιας γυναίκας και πρέπει να ακολουθεί τη μόδα.


6.  Ποια είναι η γυναίκα στην οποία απευθύνονται οι δημιουργίες σου?
Θέλω να πιστεύω ότι τα κοσμήματα που δημιουργώ είναι ευκολοφόρετα από όλες τις ηλικίες και ταιριαστά σε όλα τα στυλ.

7. Ας μιλήσουμε για μόδα. Ποια είναι τα βασικά κομμάτια που πιστεύεις ότι πρέπει κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της?
Προσωπικά είμαι fan του απλού στυλ. Το κοντό μαύρο φόρεμα και το τζιν παντελόνι είναι κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, χειμώνα – καλοκαίρι!


8.    Πώς κρίνεις το στυλ των Ελληνίδων?
Μου αρέσει το στυλ των Ελληνίδων! Είναι σικάτο και προσεγμένο όλες τις ώρες.

9.    Τι να περιμένουμε από το “Art of π” στο μέλλον?
Την χειμερινή συλλογή κοσμημάτων καθώς και μια σειρά από γαλοτσάκια στολισμένα! Επίσης στα σχέδια είναι συμμετοχές σε εκθέσεις σε Πάτρα και Αθήνα.


Ώρα για δώρο! Η Καρολίνα θα κάνει μία από εσάς πολύ χαρούμενη μιας και κάνει δώρο ένα από κομμάτια της Χειμερινής της συλλογής το οποίο αποτελεί και αγαπημένο αξεσουάρ κάθε καλά ενημερωμένης fashionista. Ένα palm cuff μπορεί να γίνει δικό σου απλά ακουλουθώντας τους κανόνες που θα βρεις στο ακόλουθο link.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...