Blog Archive

Friday, July 18, 2014

Miss Rope - Interview and Giveaway

Την Έλλη και τη Δήμητρα έχω τη χαρά να τις γνωρίζω προσωπικά. Είναι δύο νέα κορίτσια με όρεξη, ζωντάνια και ενθουσιασμό για αυτό που κάνουν. Παρόλο που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, η αγάπη τους για δημιουργία τις έκανε πριν από λίγο καιρό να ιδρύσουν τη "Miss Rope", ένα brand που περιλαμβάνει ευφάνταστα κοσμήματα φτιαγμένα από τις ίδιες.


1. Έλλη και Δήμητρα είστε οι δύο δημιουργοί του «Miss Rope”. Τι πρέπει να ξέρουμε για εσάς?
H φιλία μας μετράει πάνω από 15 χρόνια, πάει πίσω στα σχολικά μας χρόνια. Σήμερα στα 28 μας, η μία δουλεύοντας ως μουσειολόγος και η άλλη ως οικονομολόγος, είμαστε περήφανες που εκτός από φίλες, γίναμε και συνεργάτες στην Miss Rope. 


2. Πότε δημιουργήθηκε το “Miss Rope” και τι σας έκανε να ασχοληθείτε με το χειροποίητο κόσμημα?
Πριν από ένα χρόνο, ένα απόγευμα φτιάξαμε σκουλαρίκια από σχοινί για μας τις ίδιες. Σιγά σιγά η έμπνευση μας οδήγησε σε πολλά διαφορετικά σχέδια και ιδέες. Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε ενθουσιασμένες! Ο πρώτος αυτός χρόνος της Miss Rope ήταν γεμάτος εκθέσεις, ωραίες εμπειρίες και πολύ δημιουργικότητα! O λόγος που ασχοληθήκαμε; Καταρχάς είναι ενδιαφέρον και άκρως δημιουργικό να φτιάχνεις χειροποίητα πραγματάκια, και δεύτερον επιτέλους φοράμε κοσμήματα που μας αρέσουν 100%! 



3. Τί θα βρει κανείς στην καλοκαιρινή σας συλλογή?
Η καλοκαιρινή μας συλλογή αποτελείται από περίπου 25 διαφορετικά σχέδια – κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Μας αρέσει να καλύπτουμε πολλά διαφορετικά στιλ και διαθέσεις, από minimal και nautical, μέχρι ethnic και romantic. 


4. Πέρα από το σχοινί, όπως μαρτυρά και το όνομά σας, τι άλλα υλικά χρησιμοποιείτε? 
Ισχύει! Το σχοινί είναι το αγαπημένο μας υλικό! Το χρησιμοποιούμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και φυσικά σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως πέτρες, κουμπιά, χάντρες, αλυσίδες, και πολλά μεταλλικά στοιχεία. Έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας! 


5. Σε ποιά γυναίκα απευθύνονται τα κομμάτια του “Miss Rope”?
Θέλουμε η κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει στη συλλογή μας ένα κόσμημα που να την εκφράζει και φυσικά να εμπλουτίζει ιδιαίτερο της στιλ!

6. Ποια είναι η σχέση σας με τη μόδα? Την παρακολουθείτε? Ακολουθείτε τα trends?
Παρακολουθούμε τα νέα fashion trends, ενημερωνόμαστε από το internet και από περιοδικά, καθώς τα κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας και συμβαδίζουν μαζί της! Τα χρώματα λοιπόν, καθώς και το ύφος των διαφόρων trends επηρεάζουν την έμπνευσή μας και τα σχέδιά μας!


7. Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας τα βασικά κομμάτια ρούχων και αξεσουάρ που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της?
Επικροτούμε την ιδέα του απλού, σικάτου ντυσίματος με τα κοσμήματα φυσικά να παίζουν κυρίαρχο ρόλο! Ένα μαύρο, κοντό, classy φουστάνι, καθώς και ένα λευκό τουνίκ είναι ρούχα που η κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της. 


8. Πού μπορεί κανείς να βρει κομμάτια της συλλογής σου?
Τα κοσμήματα μας μπορεί κανείς να τα βρεί στο www.jamjar.gr καθώς και στην σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/missrope.gr). 

9. Τί να περιμένουμε από εσάς στο μέλλον?
Νέα σχέδια, ιδιαίτερους συνδιασμούς και πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις! Χαιρόμαστε πάντα να σας γνωρίζουμε από κοντά! Επίσης, θέλουμε να δούμε και άλλα κοσμήματά μας σε περιοδικά μόδας, όπως έγινε και πριν λίγο καιρό με το αγαπημένο μας κολιέ το Taj Mahal, το οποίο διαφημίστηκε στο Mirror Ιουλίου!!!


Τα κορίτσια δεν θα σας άφηναν χωρίς δωράκι! Έτσι μία τυχερή από εσάς έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το κολιέ "Αpricot Μojito" που αποτελεί και ένα από τα πιο πρόσφατα σχέδιά τους. Η διαδικασία είναι απλή!
Μπες εδώ και θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για το πώς θα κερδίσεις το κολιέ "Αpricot Μojito" της φωτογραφίας.


 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...