Blog Archive

Wednesday, May 21, 2014

MIGATO S/S 2014 - A day in the store

Πριν από περίπου μία εβδομάδα είχα την τύχη να περάσω ένα πρωινό στο κατάστημα της MIGATO στην Πάτρα (Μαιζώνος 127, τηλ. 2610621080). Εκεί είδα από κοντά τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 και γνώρισα τις φοβερές κοπέλες που εργάζονται στο κατάστημα οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρετικές! Μαζί τους δοκίμασα τα αγαπημένα μου ζευγάρια και εξασφάλισα φωτογραφίες αποκλειστικά για εσάς.
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η MIGATO Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1983  στον χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ.
Η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της υπόδησης, προσφέρoντας στον  έλληνα καταναλωτή μια μεγάλη και ολοκληρωμένη γκάμα ανδρικών & γυναικείων συλλογών υπόδησης σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και με άριστη σχέση ποιότητας & τιμής.
 Σήμερα, η εταιρία διανύει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό και ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, κατατάσσοντας την ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της υπόδησης.
Το δίκτυο καταστημάτων ΜIGATO βρίσκεται σε  πάνω από 120 κομβικά σημεία στους πιο εμπορικούς & πολυσύχναστους δρόμους στα μεγάλα αστικά και ημιαστικά κέντρα. Κάθε κατάστημα  είναι σχεδιασμένο με μοντέρνα minimal αισθητική & μελετημένο να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, μετατρέποντας το shopping σε μια μοναδική εμπειρία.
Η Καλοκαιρινή συλλογή αποτελείται από μια πολύ μεγάλη ποικιλία παπουτσιών και αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα και σχέδια που καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Σανδάλια διακοσμημένα με κρύσταλλα και μεταλλικές λεπτομέρειες, ancient greek και gladiator σχέδια και πλατφόρμες σε διάφορα ύψη θα σας προσφέρουν άνεση όλη τη μέρα. Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια από υλικά εξαιρετικής ποιότητας για κάθε μέρα αλλά και για ιδιαίτερες περιστάσεις. Όσο για το πώς θα τα συνδυάσετε, η MIGATO εχει φροντίσει και για αυτό μιας και στα καταστήματά της θα βρείτε shopping bags, totes και clutches για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.


Συνεχίζουμε με αγαπημένα ψηλοτάκουνα πέδιλα, sandal boots και lace up sandals που με έχετε δει και εμένα να φοράω εδώ και εδώ. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος από μαύρα, beige και nude μέχρι μπλε, tirqoise και κίτρινα. Φυσικά δεν λείπουν οι μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και το all time classic navy. Εγώ έχω ήδη εμπλουτίσει τη ντουλάπα μου με κάποια σχέδια και σύντομα θα σας δείξω και άλλα. Αυτό που με κάνει να προτιμώ την εταιρεία, πέρα από τα σχέδιά της που είναι για εμένα το πιο σημαντικό, είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν. Τα παπούτσια είναι πολύ μαλακά και σχεδιαμένα ώστε να προσφέρουν άνεση στο περπάτημα. Επίσης προσφέρουν μεγάλη γκάμα σε τακούνια για να επιλέξετε.



Τα MIGATO φροντίζουν και για τις πιο casual και sport εμφανίσεις μας με μπαλαρίνες και sneakers. Όποιο και αν είναι το στυλ σας σίγουρα στα MIGATO θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. 
Περισσότερα θα βρελιτε στο κοντινότερό σας κατάστημα (δείτε εδώ τη λίστα) και στο site. Μην ξεχνάτε και για τα αγόρια σας τη συλλογή MIGATO MEN.
About the company:
Since its establishment in Greece-1983 MIGATO has dedicated itself to the fashion of shoes and accessories. By continuously presenting contemporary men and women collections that reflect the latest trends while offering competitive pricing, MIGATO has distinguished itself as a leader in the footwear industry.
Season after season the company which is headquartered in Athens, works endlessly to provide a wide variety of styles to satisfy the fashion demands of its loyal customers.  From shoes to bags, belts, and other accessories MIGATO continues to extend its product line, covering all aspects of the footwear & accessory spectrum.
As a result, the company has experienced such growth that it is comprised of an extensive shop network that now reaches several countries throughout the world and has made MIGATO one of the most dominant and fastest-developing companies. 
More than 120 retail shops have been established in various prime locations that are all found in the heart of commercial traffic.  The uniquely styled shops are designed in the modern, minimalist aesthetics which are custom throughout the entire MIGATO chain. 
Each MIGATO shop promises unparalleled service, absolute customer satisfaction, and a true fashion shopping experience.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...